Shangri-La Bosphorus, Istanbul, yılbaşına özel çikolata ve tatlı hediyeleri ile yeni yıla keyifli bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor. Paris ve Monaco’nun tanınmış otellerinde pasta şefi olarak uzun yıllar görev yapan Executive Pastane Şefi Richard Vacher, yeni yıla özel hazırladığı tasarım çikolataları ile yılbaşı ziyafet sofralarını taçlandırıyor.
Farklı yorumu ve leziz pasta çeşitleriyle çay saatlerini bambaşka bir ritüele dönüştüren Richard Vacher, 2016 için geri sayımın başladığı şu günlerde yeni yıla özel tasarım çikolata ve pasta çeşitleri hazırlıyor. Sütlü, beyaz ve bitter çikolatalı olarak her damak zevkine uygun çikolata tasarımları yeni yılda arkadaşları ve sevdikleri için özel bir hediye arayanların yanı sıra toplu alım imkanıyla da kurumsal şirketler tarafından değerlendirilebilecek. Yılbaşı ağacı, piramit, kardan adam ve kar taneli yılbaşı ağacı gibi birbirinden eğlenceli ve şık tasarımlarda hazırlanan çikolatalara ek olarak kestaneli, fındık kremalı veya mandalina aromalı kütük pasta çeşitleri; İtalyan “panettone”, “marrons glace”, “florentin” ve “mendiant” gibi lezzetler de hediye alternatifleri arasında yerini alıyor. 1 – 31 Aralık tarihleri arasında satışa sunulacak bu eşsiz lezzetler 75 ile 135 TL arasında değişen fiyatlarla sunuluyor.
Tasarımın yanı sıra misafirlerine eşsiz bir lezzet sunmak isteyen Şef Vacher, yılbaşı çikolatalarını yaparken Fransa’nın küçük bir köyü olan Tain L’Hermitage’da üretilen dünyaca ünlü Valrhona çikolatalarını kullanıyor. En büyük özelliği Venezuella’daki kendi çiftliklerinde üretilmiş kakao çekirdeklerinden elde edilen Valrhona çikolataları, Executive Pastane Şefi Vacher’in hünerli ellerinde hayat buluyor.
Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 275 8888 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.