Ünlüler et sever

/ / Manifesto Blog

Kıvanç Tatlıtuğ, masaj yapılarak büyütülen danaların etlerini tercih ederken; Hande Yener, ince kesilmiş bonfileye bayılıyor. Bülent Ersoy ise antrikot seviyor. Ünlü isimler; son yıllarda sayıları artan steak house’ların müdavimleri arasında. Günaydın Steak House’un sahibi Cüneyt Asan; ünlülerin ‘’dry aged’’ yöntemiyle dinlendirilmiş etleri çok beğendiklerini söyledi.

 Erbil’e Et Olsun Yeter!

 Orhan Gencebay ve Demet Akalın bonfile, Gamze Özçelik dana pirzola, Hande Yener ve Nükhet Duru ise ‘’’lokum’’ denen ince kesilmiş bonfileyi tercih ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un vazgeçilmezi ise Kobe eti. Bu et; Japonya’nın Wagyu bölgesinde yetişen ve sürekli masaj yapılan danalardan elde ediliyor. Çağatay Ulusoy; ‘’Rib Eye Steak’’ seviyor. Bülent Ersoy ise antrikotu tek geçiyor. Mehmet Ali Erbil ise T-Bone, antrikot, lokum ve Dallas steak’i aynı oranda seviyor.