Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in Yeni Mekânı; Kapeleia Restaurant

/ / Manifesto Blog

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel içerisinde yer alan Kapeleia Restaurant, eşsiz konukseverlik anlayışı ve özel menüleriyle unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Akdeniz’in sıcak sokaklarını İstanbul’un kalbinde buluşturan benzersiz bir yemek deneyimi sunmak üzere Kapeleia Restaurant‘ı faaliyete geçirdi. Kapeleia Restaurant, sıcaklığı, lezzeti ve zengin menüsü ile misafirlerini muhteşem bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Akdeniz ve Türk Mutfağının Zirvesi

Kapeleia Restaurant‘ın menüsü, Türk ve Akdeniz mutfağının en özel tatlarını barındırıyor. Geleneksel Türk ve Akdeniz mutfağının tutkusu ve zengin mirasıyla harmanlanan restoranda kusursuz bir lezzet deneyimi sunmak için özenle seçilen taze malzemeler kullanılıyor.

Akdeniz ve Türk mutfağının lezzetlerini bir araya getiren Kapeleia Restaurant menüsünde;  Girit Ezmesi, Vişneli Yaprak Sarma ve Mutabbel gibi farklı meze çeşitlerinin yanı sıra Kalamar Tava, Kızarmış Kokoreç Topları, Karides Güveç gibi lezzetli ara sıcaklar yer alıyor. Ana yemekte ise deniz ürünlerinden ızgara ürünlere kadar geniş bir seçenek yelpazesi sunuluyor.

Samimi Bir Deneyim

Kapeleia Restaurant‘ta her bir detay, konuklara keyifli bir deneyim sunmak için itinayla hazırlanıyor. Özenli hizmet ve sıcak atmosfer ile gerçek bir konukseverlik deneyimi sunmayı amaçlayan Kapeleia Restaurant, benzersiz lezzetlerin zarif buluşma noktasında samimi bir deneyim yaşatıyor.

Kapeleia Restaurant, İstanbul’un gastronomi sahnesine yeni bir soluk getirerek misafirlerini sıcak bir Akdeniz yolculuğuna davet ediyor.