Uzak Doğu’nun zarafetini Türk misafirperverliği ile harmanlayarak misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Kasım ayında mistik tatlar tutkunlarını, baharatlar diyarı Hindistan’a doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Shangri-La’s – Eros Hotel’in başarılı şeflerinden Gabbar Singh Negi, 1 – 15 Kasım tarihleri arasında IST TOO’da keşfedilmeyi bekleyen çok özel bir a la carte menü sunuyor.
Kültürü, gelenekleri ve mutfağıyla dillere destan Hindistan’ın en iyi bilinen ve sevilen lezzetleri arasında baharatlı köriler, etli tavuklu büryanlar, kömürde kavrulmuş tandırlar, sebzeler ve ekmek çeşitleri bulunuyor. Nesilden nesile geçen bin bir çeşit baharat ve taze sebzelerle harmanlanmış bu leziz tatlar 15 gün boyunca yalnızca Hint mutfağı severlerle buluşmayacak, yeni lezzetler denemek isteyenlerin de keşfine sunulacak. 2005 yılından beri Shangri-La’s – Eros Hotel’de kariyerine devam eden Şef Gabbar Singh Negi’in IST TOO’ya özel hazırladığı à la carte menüde köri soslu tavuk Murgh Tikka Makhani’den karides tandır Sarson Jhinga’ya, mantar dolması Bharwan Khumbh’dan peynir tandır Paneer Tikka’ya kadar Hindistan’a özgü birçok geleneksel lezzet buluyor.
Sunulacak her yemeğin eşsiz özelliklerinin yenilikçi bir tarzla baştan yaratılarak adeta görsel ve tatsal bir şölene dönüşecek olan bu benzersiz gösteri, 1 – 15 Kasım tarihleri arasında IST TOO’da lezzet tutkunlarını bir araya getirecek.
Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 275 8888’i arayabilirsiniz.