Dario ile ortak restoran
Restoranlarında son dönemde en çok tercih edilen ürünlerinin kemik suyu shot’ı olduğunu söyleyen GÜNAYDIN ET’in Kurucu Ortaklarından CÜNEYT ASAN, ” ilikli kemiği ve eti kaynatıyoruz.
Bir gece dolapta bekletiyoruz. Ardından karabiber ve tuz ekleyip shot bardaklarında sıcak servis ediyoruz ” dedi. Hastalıklardan korunmak için önemli bir içecek olduğunu belirten Asan, ” Özellikle soğuk günlerde iş dünyası tarafından yoğun görüyor ” diye GÜNAYDIN ET restoranlarında kemik suyu shot’ı adını verdikleri sıcak içecek ikram etmeye başladıklarını söyleyen CÜNEYT ASAN, ” Özellikle soğuk günlerde iş dünyası tarafından çok tercih ediliyor ” diye konuştu.
ZORLU AVM’YE ÜÇ KOLDAN GİRECEK Perakende sektöründeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyen CÜNEYT ASAN, bu yıl içinde açılması beklenen Zorlu Alışveriş Merkezi’ne üç koldan gireceklerini açıkladı. Asan, ” Bu AVM’ye iki ayrı restoran açacağız. Birisi Günaydın KasapSteak House, diğeri ise Günaydın köfte döner olacak ” dedi. Asan, Zorlu’ya mekan açacak olan dünyaca ünlü italyan restoranlarından Eataly’nin kasap bölümünün de Günaydın tarafından işletilmesi yönünde talep aldıklarım kaydetti. Dünyanın en meşhur kasaplarından sayılan Toskanalı et ustası Dario Cecchini ile ortak proje planladıklarını söyleyen Asan, ” Kendisiyle hem italya’da hem Türkiye’de özel konseptli restoranlar açmayı planlıyoruz ” diye konuştu. 35 şubeye ulaştı Günaydın’ın şu anda 35 şubeye ulaştığım ifade eden Asan, ” Bu yıl içinde 10 şube daha açmayı planlıyoruz ” dedi. Yurtdışında da büyüme planları yaptıklarını anlatan Asan, ” Bakü’de ikinci restoranımızı açacağız. Londra’da bu yıl bitmeden bir şube açmayı hedefliyoruz. Bunların yanı sıra Erbil ve ABD’ye de restoranlar açmayı planlıyoruz ” diye konuştu. GÜNAYDIN ET’in ayrıca çiğ et üretimi ve satışı gerçekleştirdiğini kaydeden Asan, ” Et ile birlikte kullanılan malzemelerin her birini özenle seçiyor ve Güneydoğu Anadolu’dan getirtiyoruz ” dedi.