Günaydın Restaurantları, Ramazan ayına özel hazırladığı her zevke ve her damak tadına uygun geleneksel menüleriyle iftar bereketini sofralara taşıyor…
Günaydın Et Restaurantları, Ramazan ayına özel her gün farklılık gösteren iftar menüsü sunuyor. Zengin iftariyeliklerden, çorba çeşitlerine; ara sıcaklardan salatalara; kebap ağırlıklı ana yemeklerden sütlü ve şerbetli tatlılara kadar geniş bir iftar menüsü ile Günaydın, uygun menü fiyatlarıyla iftar buluşmalarının da adresi oluyor.
Ramazan ayının geleneksel lezzetleri hurma, petek bal, kaymak, pastırma, zeytin, antep peyniri gibi iştah açan iftariyeliklerle başlayan menü her gün farklı çeşit çorba servisiyle devam ediyor. Ana yemeklere geçmeden yöresel tatların dokusunu hissettiren Antep patlıcan dolma, haşlama içli köfte, çiğ köfte, fındık lahmacun gibi ara sıcaklarla iştahlar açılıyor. Günaydın’nın usta ekibi tarafından özenle hazırlanan iftar menüleri hem göze, hem damağa hitap edip, iftar sofralarını şölene dönüştürüyor.
Yemeklere eşlik eden yeşil ve çoban salatanın yanı sıra bol nar ekşili ve cevizli gavurdağı salatası aroması ile etin lezzetini tamamlıyor. Ana yemek menüsü, beğendili, fıstıklı, altı ezmeli ince kıyılmış kebap seçeneklerinden pirzolaya; dönerden marine edilerek köz ateşte pişirilen tavuk şişe kadar birçok farklı seçeneği barındırıyor. Sütlü tatlılar ve yaz aylarının kalorisiz soğuk meyvesi karpuz ile bu lezzet şölenini Ramazan ayı boyunca tadabilirsiniz.