DoubleTree by Hilton İstanbul-Moda Pastanesi’nin üretiminde Angelo-Po ürünleri, sunumlarda ise açık büfe, porselen ve cam grubunda iddialı Fransız Revol kullanılıyor.
Otel bu markalarla DoubleTree by Hilton marka standartlarını ve lezzetlerini misafirlerine sunma imkanı sağlıyor. Pastane çalışanları, çeşitli tatlan sentezleyerek ve Ar-Ge çalışmaları yaparak, misafirlerin damak zevkine hitap edecek sunumlar oluşturuyor. Otelin Pastane Şefi Şerafettin Afacan, 20 yılı aşan mesleki hayatı boyunca İstanbul’da, birçok uluslararası zincirde yerli ve yabancı şefler ile birlikte çalışmış. Sevgililer Günü, Yılbaşı gibi özel günlerde hazırlanan yaratıcı sunumlar ise yemek deneyimine zenginlik katarak damak zevkinin yanı sıra gözlere de hitap ediyor. Fransız ve İtalyan Tarzı mouse, meyvalı tart ve kekler oldukça beğenilen lezzetler arasında yer alıyor. Fransız usulü İlk Tarı-Taten, Badem Aromalı Beyaz Çikolata Mousse, Limon Otu ile Hazırlanmış Panna-Cotta ve Doğal Meyve Jöleli Pantajön en çok tercih edilen tatlar arasında. ULUSLARARASI HİLTON STANDARTLARI Uluslararası Hilton marka standartlarının yanı sıra HACCP Gıda Tüzüğü yani Hazard Analysis and Critical Control Points, Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol tüzüğüne sadık kalarak, lezzet severlerin beklentilerini karşılamakla kalmayıp, beklentilerin de üzerine çıkacak kalitede sunumlar yapabilmek otel çalışanları için büyük bir önem taşıyor.