Develi Restoranlarının Ramazan Ayı Rekoru: 100 Bin Kişi Ağırlandı, 45 Ton Et Tüketildi

/ / Manifesto Blog

Lezzeti, kaliteyi ve profesyonelliği mükemmel şekilde harmanlayan asırlık marka Develi, Ramazan ayı ve akabinde Ramazan Bayramı süresince 100 bin kişi ağırlayarak kendi içinde bir rekora imza attı. Develi’nin Samatya, Kalamış, Etiler, Marin, Ataşehir, Florya, ViaMarin,   Nişantaşı ve Ankara restoranlarında 45 ton et tüketimi yapıldı.

Türkiye’nin lezzet ünlüsü, asırlık marka Develi, 2016 Ramazan ayında ve Ramazan Bayramı’nda geniş bir yelpazede hazırlanan özel iftar menüsüyle her damak zevkine hitap eden sofralarıyla misafirleriyle buluştu. Develi, bu süre zarfında 100 bin kişi ağırlayarak kendi içinde bir rekora imza attı.

Kendine has tadıyla gurme damaklara hitap eden kebaplarının yanı sıra özel iftar tabağı, kağıtta pastırma, içli köfte, Antep Usulü Kuru Patlıcan Dolması gibi eşsiz lezzetlerden oluşan menüler için toplamda 45 ton et tüketimi yapıldı.

Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet hikâyesiyle Türkiye’nin en güçlü restoran gruplarından Develi, lezzet efsanesini Samatya, Kalamış, Etiler, Marin, Ataşehir, Florya, ViaMarin, Nişantaşı ve Ankara restoranlarında da sürdürmeye devam ediyor.

Develi_Yemek_Gorselleri