Türkiye’nin ilk özel girişim entegre et tesisi olarak kurulduğu günden bu yana sorumlu üretici kimliğinden ödün vermeden çalışan Pınar Et, 2021 yılına ilişkin faaliyet sonuçlarını paylaştı. 2021 yılında da AB standartlarında ve sertifikalarla tescillenmiş hijyenik koşullarda üretim yapmaya devam ettiklerini ve 8 kategoride yaklaşık 350 ürün ürettiklerini belirten Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer, “
Dünya çapında beslenme alışkanlıklarını değiştiren plant-based kategorisine, Pınar’dan yepyeni bir ürün; Planty Power Burger, Türkiye’den başta İngiltere, Almanya ve Körfez ülkelerine dönük ihracatı ile dikkat çekiyor. Türkiye’nin lider et, donuk hamur ürünleri ve balık ürünleri markası Pınar tarafından yeni nesil beslenme alışkanlığını temsil eden plant-based (vegan) ürünler kategorisine uzun süren bir Ar&Ge süreci sonunda Planty