Türkiye’nin ilk özel girişim entegre et tesisi olarak kurulduğu günden bu yana sorumlu üretici kimliğinden ödün vermeden çalışan Pınar Et, 2050 yılı sonuna kadar karbon nötr kuruluş olma yolunda yatırımlarını sürdürüyor. Pınar Et, üretim tesislerinde 30 milyon TL’nin üzerinde yatırımla, 2023 yılındaki toplam elektrik tüketiminin yüzde 10’unu yenilenebilir enerji kaynaklarından elde edip, karbon ayak izini
Türkiye’yi hindi eti ile tanıştıran marka olduklarını söyleyen Pınar Et Genel Müdürü Hüseyin Demir; “Son derece sağlıklı, besleyici ve lezzetli hindi etinin tüketilmesi hem bağışıklık sistemini güçlendirir hem de kalp sağlığını korumaya yardımcı olur.” Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzeti hindi etinde üretim ve tüketim yıldan yıla ivmeli bir şekilde artarken; hindi eti ihracatı da aynı hızla
Pınar Et, Zenna Araştırma Şirketi tarafından düzenlenen “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında, “Paketlenmiş Et Ürünleri” kategorisinde “En beğenilen şirket” seçildi. Hem Türkiye’nin hem de dünyanın 40 farklı ülkesinin sofralarına hijyenik ve kaliteli hayvansal protein içeren gıdalar üreten Pınar Et’in Genel Müdürü Hüseyin Demir, “Gıda sektöründeki 38 yıllık tecrübemizin bizlere verdiği güç ve özgüven ile
Pınar Et, 30 Milyon TL yatırımla 1,77 MWp kurulu güce sahip çatı GES kurarak elektrik enerjisinin %10’unu yenilenebilir enerji kaynağından etmeyi hedefliyor. Türkiye’nin ilk özel girişim entegre et tesisi olarak kurulduğu günden bu yana sorumlu üretici kimliğinden ödün vermeden çalışan Pınar Et, sera gazı emisyonu yoğunluğunun azaltılması 2050 yılı sonuna kadar karbon nötr kuruluş olma
Türkiye’nin ilk özel girişim entegre et tesisi olarak kurulduğu günden bu yana sorumlu üretici kimliğinden ödün vermeden çalışan Pınar Et, 2021 yılına ilişkin faaliyet sonuçlarını paylaştı. 2021 yılında da AB standartlarında ve sertifikalarla tescillenmiş hijyenik koşullarda üretim yapmaya devam ettiklerini ve 8 kategoride yaklaşık 350 ürün ürettiklerini belirten Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer, “