27 Ekim 2021 Çarşamba / Published in Manifesto Blog
Sahip olduğu 3 fabrikasıyla günlük 3 milyon litre çiğ süt işleme kapasitesi olan ve 500 bin kişilik bir ekosistem oluşturan Pınar Süt, 2050 yılında Karbon – Nötr olmayı hedefliyor. Türkiye ve Ortadoğu’nun en modern süt ve süt ürünleri üretim tesisi olarak 1973 yılında İzmir’de kurulan, ardından Eskişehir ve Şanlıurfa’daki fabrikalarıyla üretim ağını genişleten Pınar Süt, 20 binden fazla
19 Mart 2021 Cuma / Published in Manifesto Blog
Sürdürülebilirlik temelindeki çalışmalarıyla geleceğe sahip çıkan Türkiye’nin ilk ambalajlı su üreticisi Pınar Su ve İçecek, öncelikli konuları olan “iklim krizi ile mücadele” ve “suyun korunması” çerçevesinde 2020 yılında fabrikalarında sahip olduğu teknoloji ile karbon emisyon yoğunluğunu 2010 yılına göre yüzde 33 azaltmayı başardı. Ayrıca üretim süreçlerindeki suyun daha verimli kullanılmasını sağlayan Pınar Su ve İçecek, su