Günaydın, yılda milyonlarca ziyaretçiye ulaşan Dünya’nın en büyük seyahat ve yorum sitesi Tripadvisor.com’un ‘’2014 Mükemmeliyet Sertifikası’’na layık görüldü. 2013 yılında da yine mükemmeliyet ödülünü kucaklayan Günaydın, 45 yıldır vazgeçilmez kalite ve lezzetin adresi olmaya devam ediyor. Kaliteli, sağlıklı ve lezzetli et denilince akla ilk gelen marka Günaydın, dünyanın en büyük seyahat sitesi Tripadvisor.com tarafından, misafirlerinin
Yazın en büyük keyiflerinden biri şüphesiz barbekü… Özellikle haftasonları ailece toplanıldığında keyfe keyif katar. Günaydın Et’in ortaklarından Cüneyt Asan, etin mutlaka dinlenmiş olması gerektiğini vurguluyor. Asan, Sedir dergisinin yaz sayısında mangalda et pişirmenin püf noktalarını anlattı. Asitli içeceklerden uzak durun ayran tercih edin Barbekü keyfi yapacaksanız mönünüz kalabalık olmamalı. Et denince akla ilk gelen isimlerden
iftar Günaydın Restaurantları, Ramazan ayına özel hazırladığı her zevke ve her damak tadına uygun geleneksel menüleriyle iftar bereketini sofralara taşıyor… Günaydın Et Restaurantları, Ramazan ayına özel her gün farklılık gösteren iftar menüsü sunuyor. Zengin iftariyeliklerden, çorba çeşitlerine; ara sıcaklardan salatalara; kebap ağırlıklı ana yemeklerden sütlü ve şerbetli tatlılara kadar geniş bir iftar menüsü ile Günaydın,
Günaydın, gözde tatil ve eğlence merkezi Bodrum’un en dikkat çeken tatil beldelerinden Yalıkavak’taki Palmarina Bodrum’da açıldı. Sıcak Bodrum akşamlarına zengin menüsü ile lezzet katan Günaydın; eşsiz lezzet ve üstün hizmet kalitesi ile Türkiye’nin en güvenli ve tek Mega Yat marinası Palmarina Bodrum’da adından söz ettirecek. İstanbul, Ankara ve Bakü başta olmak üzere 50 şubesi ile