5 yıllık Gaziantep lezzetlerini kaçırmayın

/ / Manifesto Blog

SHERATON İSTANBUL ATAKÖY içerisinde yer alan Cook Book Restaurant, Türk ve dünya mutfakları arasında ayrıcalıklı bir yere sahip Gaziantep mutfağının en özel lezzetlerini mart ayı boyunca misafirlerine sunuyor.

 SHERATON İSTANBUL ATAKÖY içerisinde yer alan CookBook Restaurant, Gaziantep’e gitmeden mutfağına doyacağınız bir mönüyü mart ayı boyunca sofralarına taşıyor. Gaziantep’in seçme lezzetlerinin yer aldığı sunum alaca çorba ile başlıyor. Ana yemek olarak ise Gaziantep mutfağı denilince akla ilk gelen Ali Nazik kebabı ya da Patlıcanlı oruk kebabı arasından seçim yapmak size kalıyor. Katmersiz bir Gaziantep sofrası olmaz diyen SHERATON İSTANBUL ATAKÖY şefleri son olarak katmer ikram ediyor.